Welkom gast, login of registreer. Nederlands

Boeken / Raw Food als Levenskunst

Raw Food als Levenskunst

 In het Nederlands!!
Nu heb je alle gezonde voordelen van een dieet waarin je veel verse producten eet en geniet van bijzonder smakelijke maaltijden.

In dit bijzonder fijne boek geven Doreen Virtue en Jenny Ross honderden recepten en tips voor het maken van gourmet maaltijden. Alles gemaakt van 100% rauw fruit, rauwe groenten en noten.
Je zult van Mexicaans, Italiaans, Aziatisch en andere keukens smullen terwijl je de voordelen geniet op fysiek, spiritueel en emotioneel niveau. Raw Food staat bekend als een van de gezondste diëten die er bestaan.
Terwijl je de gemakkelijk te bereiden recepten maakt, zul je ontdekken waarom duizenden mensen de Rauw Eten filosofie aanhangen en hoe je levende voeding in je dagelijkse leven kan integreren.
Over de hele wereld is een stille revolutie aan de gang omdat mensen overstappen op het eten van 'rauw voedsel'. Deze manier van eten is heerlijk, gemakkelijk, fun ... en het is de ultieme wereldwijde groene bijdrage aan het milieu.
In plaats van saaie groene salades, bestaat de levende, (pure) keuken uit romige en knapperige schotels zoals burrito's, lasagne, pizza, sushi en appeltaart - allemaal knap gemaakt van vruchten, groenten, noten, zaden en gekiemd graan.
 
 
Raw living food geeft zoveel meer interessante variaties dan alleen salades om van groenten te genieten. Om de optimale voedingswaarden van ingrediënten te behouden - zoals vitamines, mineralen en enzymen. Dit soort voedsel bevordert de gezondheid en het leven. Als schepsels die voor meer dan 60 procent uit water bestaan, hebben we levend voedsel nodig om onze vitaliteit en gezondheid te behouden.
Dit boek bevat:
•          Hoofdstuk 1: Dranken en Smoothies
•          Hoofdstuk 2: Supersalades
•          Hoofdstuk 3: Gemarineerde groenten
•          Hoofdstuk 4: Kleine hapjes en voorgerechten
•          Hoofdstuk 5: Sauzen, smeersels, broden en crackers
•          Hoofdstuk 6: Heerlijke raw food
•          Hoofdstuk 7: Zoete, pittige en gezonde desserts
 
Aantal pagina's: 173
 
Jenny Ross is een raw-food kok en de directeur van Creative onder de naam Jenny's Raw and Organic in natuurvoedingswinkels. Zij is de eigenaar en de scheppende culinaire kracht van 118, het eerste rauwe restaurant in Orange Country, dat voordurend vol zit met gelukkige klanten van alle rangen en standen.
 
Doreen Virtue is metafysicus en voormalig psychotherapeut met als specialisatie het behandelen van eetstoornissen. Ze heeft al vier boeken geschreven over diëten en eten: de bestseller het YOYO Diet Syndrome and Losing your pounds of pain.| Meer
">

Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 19,95
Aantal: Bestellen